“Немає святих без минулого, та грішників без майбутнього”

Навчання

«Чи можна втратити спасіння, чи не можна?» Це та інші питання досліджували упродовж тижня на сесії з богослів’я студенти факультету «Жіноче служіння» та «Християнське служіння» разом з Расселом Вудбріджем, академічним деканом УБТС. Студенти  4-го курсу «ОНЦ» досліджували не менш важливі теологічні питання разом з Ігорем Зеленим, магістром теології.

Паралельно з глибокими теологічними дослідженнями та ґрунтовними дискусіями, відбувалась сесія у студентів 3-го курсу музичного факультету. Музиканти навчались операторського мистецтва і все, що стосується озвучування.

Будні святих

У вівторок, окрім наради колективу УБТС, де обговорювали нововведення в академічному відділі, було і традиційне зібрання для студентів та працівників. Ярослав Пиж ділився роздумами на тему «Спокуси та випробування». «Гріх робить усіх людей рівними. Немає святих без минулого, а грішників без майбутнього”, – зазначив ректор.

img_0777

Дозвілля

Є у нас одна група студентів-старожилів. То власне цьоготижнева група «ОНЦ», які за час навчання у семінарії пережили реформацію. Пережили реформацію цінностей, реформацію навчального процесу, зміну керівництва, народження ДОВ, менторства та багато іншого. Цього тижня вони взяли участь у новій традиції від Ярослава Пижа. Були на вечері та спілкуванні у сім’ї ректора.

Також у них відбулась зустріч по менторству з Олегом Борисом. Брати ділились викликами у служінні, спілкувались, молились один за одного. І в подарунок отримали книгу Тима Келлера «Центровая церковь» від видавництва InLumine.

img_2772

Студенти «Християнської освіти» проводили дозвілля на катку.

А жінки  мали внутрішній майстер-клас по кондитерству від студентки Лідії Васільєвої.

pkf4pqHCBfo.jpg

У стінах УБТС

Усі поздавали іспити, оцінили викладачів, перекладачів. Слава Богу.

На завершення робочого тижня, відбулась зустріч команди, що організовує конференцію «Живий рух» на чолі з Павлом Токарчуком.

Ректор УБТС готується до поїздки у Мінськ, а ми чекаємо на гостей з Одеської богословської семінарії.

Чекаємо також на студентів 2- го курсу та на вас, усіх бажаючих завітати в стіни УБТС.

Залишити коментар